Anne Tamminen

mie2”Taide on kommentti, mielenilmaus tai keskustelu. Taide ei ole vakava asia, mutta se voi olla. Taiteilijuus on sitä, että teen mitä mieleen tulee. Taide auttaa olemaan olemassa.”

Kuvataiteilijamatrikkeli

 

lyric

Some Lyric

Teos perustuu lainauksiin. Se yhdistelee muiden teosten elementtejä häpeilemättömästi muodostaen kuitenkin uuden kokonaisuuden.

Teoksen jokainen lause on muuntelematon fraasi jostain laulamastani tunnetusta kappaleesta. Kokosin fraaseista uuden tarinan, jossa on omaelämänkerrallisia piirteitä yhdistettynä fiktioon.

Lauseet on rytmitetty musiikillisesti, jolloin tutun biisin voi hetkellisesti kuulla omassa päässään tunnistaessaan tutun fraasin. (Kuinka moni oikeasti kuuntelee, mitä rock ja populaarimusiikissa oikeastaan sanotaan? Sanoista tulee mattoa ja meteliä musiikin joukkoon.)

Teoksessa musiikki on karsittu pois ja poimittu oman tarinankerronnan kannalta oleellinen. Teoksen esillepano kuvastaa tietoisuuden rikkonaisuutta ja ajatusten häilyvyyttä. Kuinka selkeä tarina karkaa otteesta ja hajoaa informaatiotulvaksi mielen sekamelskaan.

Leikkimielisenä visana voi tehdä biisien tunnistuskilpailun, kuinka monta biisiä tunnistat?

linkki sanoihin: Some Lyric

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s